Om Sarp’azz

Østfolds SWING-kor!

Vi holder til i Sarpsborg. I normale tider øver vi hver mandag kl. 18.45 i Hannestad Bedehus, men i disse Korona-tider har vi i stedet virtuelle øvelser på nettet.
Smilende, fengende, svingende jazzlåter blandet med myke ballader og godt humør,- det er kjernen i våre korøvelser og konserter. Og slik har det vært siden Sarp’azz ble dannet for snart 30 år siden. Eller som vår tidligere dirigent, Andrew Boyle sa: “Musikken vi synger er valgt fordi den har både den elegansen og energien som får fram det beste humøret. Koret ble dannet for å synge de gode, svingende jazzlåtene. Og da er det bare å finne dem fram! Låter som kaller fram lysten til å knipse med fingrene eller nikke i takt med musikken”.
Under våre konserter akkompagneres vi av ulike lokale jazzmusikere .
Koret er et ekte “Østfoldkor”,- for tiden samles sangere fra Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, og Rakkestad. Og vi har plass til flere!
Liker du jazz og har lyst til å synge med oss, ta kontakt med leder Katrine Gløersen, telefon 97665045 / e-post katrinegloeersen@gmail.com. Notekunnskap er ikke nødvendig.

 

Related Images: