Laura Buta er vår nye dirigent

Aside

MØT VÅR NYE DIRIGENT!

Sarp’azz har fått ny dirigent!
Sammen med Laura Buta går koret inn i en ny og spennende periode med mye sangerglede og plass for nye medlemmer.

Laura er en meget inspirerende, entusiastisk og strukturert dirigent. Hun har mye erfaring som kordirigent og leder av ulike prosjekter innen musikk/kultur. Hun har solid utdannelse innen musikk, men sang og tverrfløyte som sine spesialfelt.

Lurer du på om sang under sprudlende veiledning i et hyggelig fellesskap kan være en ny hobby for deg? Kom innom på en av våre mandagsøvelser i Damveien 83 kl. 19.00-21.30. Hos oss er det ikke prøve synging, og du trenger ikke kunne noter. Vi har lydfiler til alle låter. Alle interesserte er velkommen, – kanskje får du også lyst til å synge jazz og swing under ledelse av Laura Buta!

Related Images:

Sarp’azz Blomsterkonsert 7. april!

Image

Det går mot vår for både blomster og bier i swingjazzkoret Sarp’azz. Inspirasjonen spirer og vi inviterer til Blomsterkonsert sammen med en bukett glade og samstemte jazzmusikere. Usikker på hva som får DIN vårfølelse til å titte fram?

Kom og finn det ut på Glenghuset søndag 7. april kl 17:00 Bill kr 200,-

 

Related Images:

Sarp’azz Sangerdrivhus

Det går mot vår! Bli med på sanger-drivhus – for både blomster og bier!Går du med en spirende korsangere i magen? Har ikke stemmen slått ut i full blomst ennå? Usikker på hva slags gjødsel som er best for å oppnå bugnende stemmeprakt?Vi i Swingjazzkoret Sarp’azz tilbyr:– Intensivt korsangkurs over 9 mandagskvelder for nybegynnere og sangere i knopp. Du lærer sangteknikk og hva det vil si å synge i kor av erfaren sanger og dirigent Dyveke Kuløy Se mer på Facebook: Sarpazz Les mer….Sarp’azz Sangerdrivhus